15 Aralık 2012 Cumartesi

Komedi Dükkanı

Burada çoook boş zamanımız olduğundan bahsetmiştim. Özellikle hayatınızdan trafiği çıkardığınızda, günün ne kadar uzun ve yeterli olduğunu anlıyorsunuz. Bu nedenle, akşam saatlerini doldurmak ve kendimizi eğlendirmek adına eski programları izlemeye başladık. Son zamanlardaki favorimiz de, başlıktan da anlaşılacağı üzere Komedi Dükkanı.

Doğru düzgün televizyon izleme alışkanlığım olmadığı için yayınlandığı tarihlerde izlemediğim için şu an izlediğimde acayip eğleniyorum :0) Üstüste sürekli izleyince bazı espriler tekrarlıyor gibi gelebiliyor ve söylenecekleri ya da yapılacakları tahmin edebiliyorsunuz. Ama yine de tümüne bakıldığında oldukça eğlenceli bir program.

2008 - 2011 yıllarında televizyon için çekilen, 2010'dan beri Tolga Çevik'in tek başına yönetmen ile mücadelesini sürdürdüğü program, şu anda 'Arkadaşım Hoşgeldin' adıyla Türkiye turnesinde ve 2013'ün ilk aylarında da Avrupa turnesi ile devam edecek. Bu bölümlerin televizyonda yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil. Bir süre önce tekrar televizyonda yayınlanmak üzere gösteriler yapılacağına dair bir şeyler okumuştuk. Sanıyorum henüz bir anlaşmaya varılmamış. Zira varılmış olsa çoktan televizyonda görmeye başlardık diye düşünüyorum.

Dediğim gibi son zamanlarda o kadar sardık ki bu programa, eşimle birbirimize 'arkadaşımmmm, gelsene buraya', 'naptın müdür', 'minik' şeklinde, Komedik Dükkanı izleyenlerin aşina olduğu şekillerde hitap etmeye başladık. Umarım en kısa sürede tüm bölümleri tüketip etkisinden kurtulabiliriz.

Yeri gelmişken, Tolga Çevik'in çok başarılı olduğunu ve bildiğim kadarıyla türünün tek örneği olan bu programı ekipçe çok başarılı bir şekilde yürüttüklerini düşündüğümü belirtmek isterim. Ben bir kritik değilim, ancak zevk sahibi bir insanım, o nedenle söylediklerimi kayda geçirebilirsiniz. :0)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder